Change Font Size

Cpanel
El. pošta Štampa PDF


Adventistička crkva Sakramento
100 Stonehouse Ct, Roseville, CA 95678
Pastor Saša Anđelković: (916) 889-4570

email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


alt


Adventistička crkva u Sakramentu napravila je ovaj sajt sa željom da svim ljudima koji traže Boga predstavi osnovne istine Biblije, Svetog Pisma koje je Bog ostavio ljudima da bismo shvatili Njegovu volju i namere, i da bismo ostvarili smisao života radi kojeg smo stvoreni.

Time što su Adam i Eva izabrali život bez Boga, dovelo je sve ljude do smrti i života punog patnji i bola. Isus je došao na Zemlju prvi put da bi umro umesto nas, za naše grehe, čime je otkupio svakog grešnika koji se kaje. Njegovim vaskrsenjem obezbedio je na dan Božeg Suda vasksenje i preobraženje svih pokajanih grešnika i večni život bez greha i smrti. Dan Božjeg Suda je dan drugog Hristovog dolaska na Zemlju, odnosno dan spasenja za ljude koji su odlučili da se vrate Bogu.

Pošto je Hristov drugi dolazak vitalna vest nade koja drastično menja smer života svakog dobronamernog i razumnog bića, izabrali smo da se naš sajt zove Isus dolazi, čime želimo da svima kažemo radosnu vest o Božjem planu da ukloni greh iz našeg života, ali i iz celog svemira. Hristov drugi dolazak je osnovno verovanje svih hriščana širom sveta.

Biblija završava ovim rečima o drugom Isusovom dolasku (Otkrivenje 22.16-21):
"Ja Isus poslah anđela svojega da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica. I Duh i nevesta govore: dođi. I koji čuje neka govori: dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života zabadava. Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj; I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj. Govori onaj koji svjedoči ovo: da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse. Blagodat Gospoda našega Isusa Hrista sa svima vama. Amin."

Biblija

Biblija

Video

video

Audio

audio

Download

download
Nalazite se ovde O nama