Change Font Size

Cpanel

BIBLIJA

Četri Evandjelja (Vuk Stefanović Karadžić)

El. pošta Štampa PDF
Četiri evanđelja u jednom tekstu poređana hronološki. Prevod Daničić - Karadžić. Pošto su pisci opisali različite detalje istih događaja, a ovde je uklopljen opis istih događaja u jedan tekst, što veoma pomaže u boljem razumevanju teksta.  Po različitom obliku slova može se prepoznati da li je  tekst pisao Matej, Marko, Luka ili Jovan.
DOWNLOAD

Četiri Evanđelja Po Prijevodu K.S.

El. pošta Štampa PDF
Četiri evanđelja u jednom tekstu poređana hronološki. Prevod KS. Pošto su pisci opisali različite detalje istih događaja, a ovde je uklopljen opis istih događaja u jedan tekst, što veoma pomaže u boljem razumevanju teksta. Po različitom obliku slova može se prepoznati da li je tekst pisao Matej, Marko, Luka ili Jovan.
DOWNLOAD

Biblija

El. pošta Štampa PDF
Najčitanija knjiga svih vremena dosad je prevedena na skoro sve jezike sveta. Pisana je u razdoblju od 1500 godina.  Mnoge religije smatraju Bibliju Božjim otkrivenjem čoveku. Izuzetne istine Biblije ljudi citiraju svakog dana. Biblija opisuje stvaranje, pad Adama i Eve, Kaina i Avelja, Potop, Vavilonsku kulu, Avrama, patrijarhe, mnoge istorijske događaje koji ilustruju Božji plan za spasenje čoveka, proročke knjige, Isusov život na Zemlji, dela apostola, poslanice crkvama i Otkrivenje (Apokalipsa). Biblija je kulturna riznica sveta, blago koje je ponuđeno svim ljudima sveta.
DOWNLOAD

Biblija

Biblija

Video

video

Audio

audio

Download

download
Nalazite se ovde Tekstovi Biblija